Gödi strand és termálfürdő

A gödi strand és termál fürdő egy gyönyörű és kellemes hely, amely mindenki számára kivételes élményt nyújt. A termálvíz gyógyító hatása és a fürdő csodálatos környezete miatt a gödi strandfürdő egy keresett úti cél az egészség és a pihenés szerelmesei körében.

A gödi termálvíz kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A víz hőmérséklete 38-40 Celsius fok között van, és igen gazdag ásványi anyagokban, például kénben, kalciumban és magnéziumban. Ez az összetétel gyógyító hatást jelent a bőrre, az ízületekre és az izmokra. Sokan látogatnak el a fürdőbe a gyógyulás és rehabilitáció céljából, valamint hogy ellazuljanak és felfrissüljenek.

A fürdőben három medence található, amelyek különböző méretűek és hőmérsékletűek. Van hideg vizes úszó medenc, amely ideális a frissítő merülésekre és az úszásra, valamint meleg vizes medence, amelyekben a látogatók lazíthatnak és élvezhetik a termálvíz jótékony hatásait. Emellett szauna is rendelkezésre áll a vendégek részére, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

A gödi termál fürdő nemcsak a termálvízről híres, hanem számos masszázs- és kezelési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Profi masszőrök gondoskodnak az ide látogatók kényelméről, és segítenek megszüntetni a feszültséget és a stresszt.

A fürdőhöz tartoznak büfék is, ahol finom ételeket és italokat kínálnak. A helyi konyha ízeit élvezhetik a pihenni vágyók, és felfrissülhetnek egy ízletes ebéd vagy vacsora közben.

A gödi termál fürdő egy igazi gyöngyszem a Dunakanyarban. A lenyűgöző természeti környezet, a gyógyító termálvíz és a kiváló szolgáltatások mind hozzájárulnak a látogatók kellemes és pihentető időtöltéséhez. Ha szeretne kikapcsolódni, gyógyulni vagy egyszerűen csak élvezni a természet szépségét, ehhez a gödi termál fürdő tökéletes választás lehet.

Kapcsolat

2132 Göd, Összekötő út 10.
Telefon: +36-27-532-045; +36-27-532-046