Sportterasz

A Sportterasz a település egyik kiemelkedő és népszerű gasztrónómiai és sportolási helyszíne. Idilli környezetben helyezkedik el, így egy kiváló hely, ahol a helyiek és az ide látogatók egyaránt élvezhetik a sportolás és a szabadidő eltöltésének lehetőségeit. A létesítmény modern és barátságos környezetet biztosít mindenki számára.

A gyermekek védett és zárt helyen ugrálhatnak a trambulinon, játszhatnak a homokozóban, amíg a szülők a közelükben élvezhetik a napsütést. A sportolóknak is ideális a helyszín, strandfoci- és strandröplabda pályák bérelhetők. Évente több strandröplabda torna is kerül itt megrendezésre, egyre nagyobb részvétellel és sikerrel. A pályák már fél órára is bérelhetők, de érdemes előre lefoglalni őket.

Elkülönített bográcsozó helyszín áll rendelkezésre, ahol baráti társaságok, céges csapatok szervezhetnek összejöveteleket, maguk elkészítve a finomságokat. Közös meccsnézésekre és születésnapi rendezvényekre is van lehetőség!

A terület és az épület gondosan karbantartott, így kiválóan alkalmas bármilyen sporteseményre vagy szabadidős tevékenységre. Az itt dolgozók mindig segítőkészek és készen állnak válaszolni a látogatók kérdéseire vagy segíteni bármilyen igényükben.

A sportterasz különlegessége, hogy a természet közelségében van. A közeli Duna és a friss levegő egyedülálló hangulatot teremtenek, ami ideális a sportoláshoz és a kikapcsolódáshoz. Az itt töltött idő felfrissíti a testet és a lelket, és lehetőséget nyújt a mindennapi stressz elengedésére.

Kapcsolat

Sportterasz
2133 Sződliget, Kakukk utca 33.
Telefon: +36-30-549-9294 (CSAK asztal- és pályafoglalást tudunk fogadni)
E-mail: info@sportterasz.hu