Aphrodité Hotel

Az Aphrodité Hotel Wellness részlege kényeztetést és kikapcsolódást nyújt a vendégek számára, az év szinte minden napján.

A 8 méter hosszú, pezsgőfürdővel és nyakzuhannyal felszerelt élménymedence a hideg napokon kellemesen melengeti a pihenni vágyók testét, míg a szezonálisan működő szabadtéri élmény, gyermek és úszómedence a nyári forróságban garantálja a felfrissülést.

A 90, illetve 71 fokos szaunák, gőzkabinok, tepidáriumok és infrakabinok a test és lélek számára kínálnak feltöltődést, míg a profi masszőrök a megfáradt izmokba lehelnek új erőt.

2006-tól üzemel az Aphrodite Wellness és Sportközpont. A létesítmény aerobic centrumnak, fitness, squash és bowling clubnak, valamint szauna ozisnak és külső-belső medencés víziparknak biztosít otthont. Az edzőteremben kiválóan felszerelt termek várják látógatóikat, ahol mindenki megtalálja az egészségi állapotának megfelelő sportolási lehetőséget.

A squash és bowling club a mozgás mellett kellemes kikapcsolódásról is gondoskodik, illetve alkalmas különböző rendezvények megrendezésére is.

A szálloda, valamint a sport-, és wellnessközpont egyegészet alkot, de szállás nélkül is mindenki számára igénybe vehető a wellness és sportolási lehetőségek.

Kapcsolat

2131 Göd, Alagút utca 32.
E-mail: info@aphroditehotel.hu
Telefon: +36 (27) 337-667
Fax: +36 (27) 337 242
Mobiltelefon: +36 (30) 743-6029