Fenyves teniszpark

A Fenyves Teniszpark az Oázis lakópark és a gödi termálfürdő szomszédságában terül el, közel 1 hektárnyi területen.

2015 óta fogadja a létesítmény a teniszezők és a sportok szerelmeseit, mely öt salakos teniszpályát, egy műfüves futballpályát és egy padelpályát foglal magában. Télen a klub két teniszsátor üzemel, amelyek a pályákat takarják.

A klubnak jelenleg mintegy 200 állandó tagja van, köztük 12 OB II-es profi teniszező, mintegy 100 felnőtt amatőr teniszező és 100 gyermek teniszező.

A teniszparknak három teniszedzője van, akik igény szerint egyéni és csoportos edzéseket tartanak. A gyermekek számára korcsoportos órákat tartanak korcsoporttól és tudásszinttől függően.

A Teniszpark büféje naponta nyitva tart, és kávét, üdítőket, sportitalokat, frissítőket, alkoholos italokat, fagylaltot és szendvicseket kínál a tagoknak és a kísérő családoknak.

A sportközpont tavasztól őszig számos rendezvénynek ad otthont, többek között OB II-es csapatversenyeknek, tenisztáboroknak és amatőr teniszversenyeknek. Kisebb születésnapi partik, osztálytalálkozók és céges rendezvények szervezésére is van lehetőség.

A Padel-pálya egyedülálló a régióban. A Padel a világ egyik leggyorsabban fejlődő sportága, mely világszerte rendkívül népszerű és gyorsan növekszik, jelenleg 50 országban 15 millióan űzik. Ez a játék ötvözi az ütősportok legjobb elemeit. Ez teszi igazán élvezetes és társasági sporttá minden korosztály számára. Családoknak és baráti társaságoknak, valamint vállalati csapatépítő programokra is ajánlott!

A műfüves focipályák alkalmasak 6-12 fős labdarúgó-mérkőzésekre és futsal mérkőzésekre.

A teniszpályák és a műfüves focipályák regisztrációt követően bérelhetők az online foglalási rendszeren keresztül.

Kapcsolat

Fenyves Teniszpark Kft.
2131 Göd, Összekötő út 1.
Telefonszám: +36-20-444-5737, +36-20-941-8758