Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Göd

A gödi Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola egy kiváló oktatási intézmény, amely a magas színvonalú képzés mellett a két tanítási nyelvű oktatásra helyezi a hangsúlyt. Az iskola hosszú évek óta büszkélkedhet a diákok kiváló eredményeivel.

Az iskola környezete ideális tanulásra. Modern épülete mellett a jól felszerelt tantermek várják a diákokat, hogy inspiráló környezetet biztosítsanak számukra. A tanulás folyamata a legmodernebb technológiák segítségével folyik, így a diákok könnyebben fejleszthetik a digitális kompetenciáikat.

Az iskola pedagógiai szemlélete a differenciált oktatásra épül, figyelembe véve a diákok egyéni képességeit. A pedagógusok elkötelezettek a tanulók támogatása iránt, és a tudásátadás mellett az értékorientált nevelésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Az iskola célja, hogy a diákok felelősségteljes felnőttekké váljanak, akik képesek szembenézni a kihívásokkal.

A két tanítási nyelvű oktatás a Huzella Tivadar Iskola egyik különlegessége. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy anyanyelvi szinten elsajátítsák a magyar és az angol nyelvet. Az angol nyelv intenzív tanítása mellett az iskola fontosnak tartja a nyelvi kommunikáció gyakorlását, így rendszeresen szervez angol nyelvű programokat. Ezáltal a diákok nem csupán a nyelvtudásukat fejlesztik, hanem interkulturális tapasztalatokat is szereznek.

Az iskola különböző szabadidős tevékenységeket is kínál a diákoknak. Különféle szakkörök széles választékával segítik a diákok érdeklődésének kibontakoztatását. Az iskolai közösség összetartó, ahol a diákok olyan élményeket szerezhetnek, amelyek segítik a személyes fejlődésüket.

Kapcsolat

Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Cím: 2131 Göd Petőfi Sándor utca 48.
OM: 032352
Intézményvezető: Horváth Ferenc, 30/264-8617, igazgato@god-huzella.hu
Szülői levelezés: postalada@god-huzella.hu
Titkárság telefonszáma: 30/265-7933