Terra Clean Kft. részecskeszűrő tisztító szervize

A gépjárművek hosszú élettartamának és kiváló teljesítményének elengedhetetlen része a motor karbantartása. A TerraClean Group Hungary Kft. gödi szervize egy olyan hely, ahol az EGR szelep-, és a részecskeszűrő tisztítást kiemelkedő hatékonysággal végzik. Most közelebbről bemutatjuk, hogy miért érdemes ezt a szervizt választani a rendszeres karbantartásra.

A részecskeszűrő szerepe és problémái

A modern gépkocsik egyik fontos környezetvédelmi elemét adja a részecskeszűrő. Ez a komponens felelős a kipufogógázok szilárd részecskéinek eltávolításáért, ami csökkenti a környezetbe kibocsátott szennyezőanyagok mennyiségét. Azonban érdemes tudni, hogy a részecskeszűrő idővel eldugulhat, ami számos problémát okozhat.

Az eldugult részecskeszűrő csökkentheti a motor teljesítményét, növelheti a fogyasztást, és károsíthatja a környezetet. Arról nem is beszélve, hogy az autó vezetési élménye is romolhat, hiszen a gyengébb teljesítmény káros hatással lehet az autó vezetési tulajdonságaira.

A TerraClean Group Hungary Kft. megoldása: részecskeszűrő tisztítás

A cég gödi szervize kínál részecskeszűrő tisztítás szolgáltatását, amelynek során a lerakódott szennyeződéseket hatékonyan eltávolítják a szűrőből. Ennek eredményeképpen az autók ismét jobban fognak teljesíteni, a környezetvédelmi szabályoknak való megfelelés pedig garantált marad.

A tisztítási folyamat során a TerraClean szakemberei olyan speciális vegyszereket használnak, amelyek képesek feloldani a részecskeszűrőben lerakódott szennyeződéseket. Ez a folyamat teljes mértékben környezetbarát módszer, amely nem károsítja a részecskeszűrő anyagát, így hosszú távon is megőrzi annak hatékonyságát.

Az EGR szelep jelentősége és problémái

Az EGR szelep egy másik fontos motoralkatrész, amely a kipufogógázok visszavezetésével hozzájárul a környezetvédelemhez. Az EGR szelep feladata a motor hőmérsékletének csökkentése és a károsanyag-kibocsátásának minimalizálása. Azonban az EGR szelep is hajlamos lerakódások összegyűjtésére.

Az eldugult EGR szelep nem képes megfelelően működni, és ezáltal csökken a motor hatékonysága. Emellett nőhet a károsanyag-kibocsátás, ami környezetvédelmi problémákat okozhat.

A TerraClean gödi szervizében az EGR szelep tisztítása is rendkívül hatékonyan történik. A szakemberek speciális eljárásokkal végzik el az EGR szelep alapos tisztítását, így visszaállítják annak optimális működését.

Az EGR szelep tisztítása nem csak a motor hatékonyságát növeli, hanem segít csökkenteni a környezetre gyakorolt ​​negatív hatásokat is. Az autók ismét jobban teljesítenek, a károsanyag-kibocsátás csökken, és a vezetési élmény is nagymértékben javul.

Kapcsolat

TerraClean Group Hungary Kft.
Cím: 2131 Göd-alsó, Pesti út 9.
Telefon: +36 20 450 9998