Gödi SE Sakk szakosztály

A Gödi SE sakk szakosztálya az egyik legelismertebb sakk klub Magyarországon. A klub 1975-ben alakult Göd városában, és azóta is folyamatosan kiemelkedő eredményeket ér el a sakk világában.

A sakk szakosztály nagy hangsúlyt fektet a tehetséges fiatalok támogatására. A klub rendszeresen szervez sakkversenyeket a helyi iskolákban, hogy elősegítse a sakk népszerűségét. Ezzel biztosít lehetőséget a fiataloknak, hogy kipróbálják magukat ebben a stratégiai játékban. Sok fiatal tehetség kezdte itt a sakkpályafutását, és a klub folyamatosan büszkélkedhet a kiemelkedő eredményekkel rendelkező juniorsakkosokkal.

A Gödi SE sakk szakosztálya rendszeres edzéseket tart a klub tagjai számára. A tréningeket tapasztalt sakkedzők vezetik, akik segítenek a játékosoknak fejleszteni a stratégiai készségeiket. A versenyek lehetőséget adnak a játékosoknak arra, hogy alkalmazhassák a megszerzett tudást, valamint hogy megmérettessék magukat más sakkjátékosokkal.

A sakk szakosztály aktívan részt vesz a Magyar Sakkszövetség által szervezett hivatalos bajnokságokon. A klub tagjai rendszeresen képviselik a Gödi SE-t ezeken a megmérettetéseken. A klub büszke arra, hogy számos sakkbajnokot és nemzetközi mesterjelöltet nevelt ki.

Kapcsolat

Gödi SE – Sakk Szakosztály
2132 Göd, Család u. 6.

Szakosztály vezető: Dávid Béla 20-215-1267
Telefonszám: 27-534-643