Gödi SE Kézilabda szakosztály

A gödi kézilabda szakosztály a sportélet meghatározó része Göd városában, mely egy dinamikus és erős csapattal büszkélkedhet.

A Gödi SE Kézilabda szakosztály története

A kézilabda szakosztály hosszú múltra tekint vissza Gödön, és egyike a város legsikeresebb sportklubjainak. A szakosztály nem titkolt célja mindig is az volt, hogy tehetséges fiatalokat képezzenek, és lehetőséget biztosítsanak számukra a versenyzésre.

A szakosztályban mindig kiemelt figyelmet fordítottak a kézilabda alapjainak oktatására. Az utánpótlás-nevelés kulcsfontosságú szerepet tölt be, így már a legkisebb korosztályokban is kiváló edzők segítségével folyik a tehetséges fiatalok továbbfejlesztése. Az utánpótlás csapatok rendszeresen a regionális és országos versenyek résztvevői, és sokszor kiemelkedő eredményeket tudnak elérni.

Felnőtt csapat

A szakosztály büszke lehet a felnőtt csapatára is. A női és férfi csapatok mindig is a legjobbak között szerepeltek az országos bajnokságban. Rendszeresen a döntők résztvevői, és több alkalommal szerepeltek az éremért folytatott küzdelmekben. A szakosztály tehetséges és elkötelezett játékosokkal rendelkezik, akik mindent megtesznek a csapat sikere érdekében.

Közösségépítés

A szakosztály tagjai számára a sport mellett a közösségépítés és az összetartás is kiemelkedő fontossággal bír. A klub rendszeresen szervez közösségi eseményeket, amelyeken a játékosok, edzők és szurkolók egyaránt részt vesznek. Ezzel járulnak hozzá a csapatösszetartás erősítéséhez és a gödi kézilabda közösség összetartásához.

A szakosztály jelenlegi helyzete biztató. Az infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően modern edzőtermek és sportlétesítmények állnak a játékosok rendelkezésére. A szakmai stáb folyamatosan dolgozik a csapatok fejlesztésén és a kézilabda iránti szenvedély átadásán. Továbbra is kiemelt figyelmet kap az utánpótlás-nevelés, így a tehetséges fiatalok számára biztosítják a megfelelő körülményeket a fejlődésre.

Kapcsolat

Gödi SE – Kézilabda Szakosztály
2131 Göd, Sporttelep
E-mail: godikezilabda@gmail.com

Szakosztályvezető: Molnár Zoltán +36-20-231-9504
Vezetőségi tagok: Schüttné Balázsovits Mónika, Németh András, Tősér Tibor